Ένα παράμαλλο από εξαιρετικής ποιότητας fluorocarbon μπορεί πολλές φορές να αποδειχθεί σωτήριο στο ψάρεμα μας, αντέχοντας την μάχη με ένα ψάρι “τρόπαιο” είτε αυξάνοντας τις πιθανότητες τσιμπήματος λόγω του χαμηλού δείκτη διάθλασης. Ένα τέτοιο προϊόν είναι και η σειρά Shinsei της εταιρίας P-Line, ενός 100% fluorocarbon που διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που το κατατάσσουν σε μια από τις κορυφαίες επιλογές και απευθύνεται σε εκείνους που δεν συμβιβάζονται με την μετριότητα.

Παρότι η P-Line είναι εταιρία αμερικάνικης προελεύσεως, η σειρά Shinsei είναι εξ' ολοκλήρου σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στην Ιαπωνία, από άριστες πρώτες ύλες όπως πεντακάθαρους κρυστάλλους άνθρακα που προσδίδουν δείκτη διάθλασης εφάμιλλο του νερού.

shinsei1

Δημιουργώντας τον τέλειο συνδυασμό ελαστικότητας και αντοχής, είναι ικανή να αποσβέσει οποιοδήποτε shock κατά τις ρίψεις με σιγουριά και ασφάλεια ενώ κατά την μάχη διαθέτει την απαιτούμενη σκληρότητα ώστε να αντέξει στις υψηλές τάσεις ή τα τριψίματα σε αιχμηρά εμπόδια όπως βράχια και τα κοφτερά δόντια ψαριών όπως του λούτσου, της συναγρίδας, του γοφαριού ή ακόμα και της τούρνας των λιμνών της χώρας μας.

shinsei865

Ευχάριστη έκπληξη είναι το πόσο εύκολα γίνονται οι κόμποι με το Shinsei αλλά και η απόδοση τους στο κομμάτι της αντοχής. Επίσης αυτονόητη θα πρέπει να θεωρείται και η ακρίβεια στις αναγραφόμενες διαμέτρους, και πως δεν θα ήταν άλλωστε όταν μιλάμε για ένα προϊόν που φέρει την επωνυμία της P-Line, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διάθεσης πετονιών και νημάτων παγκοσμίως.

shinsei2

Την Shinsei θα την βρείτε τυλιγμένη σε πλαστικό καρούλι των 50 μέτρων και σε ποικιλία διαμέτρων που καλύπτουν στο έπακρο όλες τις τεχνικές ψαρέματος όπως το spinning, το εγγλέζικο, το bolognese, το surfcasting, το slow jigging, το inchiku, το μολύβι φύλακα κ.α. Στα μεγαλύτερα νούμερα, από 0,535 mm και πάνω θα την βρείτε σε συσκευασία των 25 μέτρων. Μια άκρως ποιοτική πρόταση που που έχει αποδείξει την διαχρονική της αξία στο πέρασμα του χρόνου. Η τιμή της είναι πολύ προσιτή και ελκυστική ιδίως για την ποιότητας που είναι μια εκ των κορυφαίων στην παγκόσμια αγορά.

banner_arthrou_pescamafia