Θέλετε μια αξιόπιστη λύση για νήμα στο ψάρεμα σας αλλά να μην κοστίζει μια περιουσία; Η εταιρεία Bushido έχει την λύση, διαλέγοντας για εσάς τα καλύτερα οκτάκλωνα ιαπωνικά νήματα με στόχο τις ανάγκες κάθε τεχνικής του Lurefishing είτε από σκάφος είτε από την ακτή!

Τι σημαίνει το παραπάνω; Απλούστατα ότι κάθε τεχνική έχει τις δικές της ανάγκες με αποτέλεσμα π.χ. να χρειαζόμαστε νήμα με διαφορετικά χαρακτηριστικά για το Eging από το LRF. Ακόμα και η επιλογή χρώματος είναι ένας πονοκέφαλος για πολλούς αλλά η Bushido έδωσε και εκεί την λύση!

busido_paroysiasi2

Το δημοφιλές Ροζ για το Eging, χρυσοκαφέ για το LRF ώστε να "χάνεται" όταν ψαρεύουμε στον βυθό, κλασσικό πράσινο στο spinning για ψάρεμα σε εκβολές και θολά νερά αλλά και κίτρινο για να το βλέπουμε στα νυχτερινά ψαρέματα καθώς και πολύχρωμο για όσους ψαρεύουν σε βαθιά νερά και θέλουν να έχουν αίσθηση του βάθους. Τέλος, ανοικτό μπλε για τα ψαρέματα από σκάφος ώστε μην φαίνεται στα μάτια των πελαγικών αρπαχτικών ψαριών που κυνηγούν σε μεγάλα βάθη.

busido_paroysiasi1

Στο θέμα της ποιότητας, το στοίχημα για την εταιρεία ήταν η επιλογή ενός νήματος σκληρού και ανθεκτικού αλλά που να μπορεί να τυλίγεται ομοιόμορφα στις μπομπίνες χωρίς να προκαλεί τούφες. Μόνο η ιαπωνική τεχνογνωσία μπορεί να εξασφαλίσει ένα τέτοιο αποτέλεσμα άρα η επιλογή ενός οκτάκλωνου ιαπωνικού νήματος ήταν μονόδρομος για τη εταιρεία. Όλα τα νήματα διαθέτουν αυτά τα χαρακτηριστικά εκτός από το νήμα Pure Eging που απευθύνεται στο ψάρεμα των καλαμαριών όπου το ζήτημα εκεί είναι η γρήγορη βύθιση και η πιο smooth συμπεριφορά.

busido_paroysiasi3

Αυτό είναι ένα νήμα πολύ εξειδικευμένο και ανώτερης ποιότητας που δεν συναντάμε εύκολα σε αυτήν την τιμή... Αυτό είναι και το μεγαλύτερο ατού των νημάτων της Bushido... η τιμή!! Εξαιρετικά προσιτές τιμές με κόστος που ξεκινάει από τα... 19,80€!!! Ας τα γνωρίσουμε λοιπόν...

bushido_seabass_game_stoixeia

Το νήμα Seabass Game καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου spinner, προσφέροντας την λύση για κάθε είδους περίσταση, από το light spinning μέχρι το heavy. Ένα δυνατό νήμα για σκληρή χρήση που όμως τυλίγεται και ξετυλίγεται με μεγάλη ευκολία από την μπομπίνα του spinning μηχανισμού μας. Διατίθεται σε τρία χρώματα : κίτρινο, πράσινο και multicolor για ψάρεμα... Day&night!

bushido_lrf_madness_stoixeia

LRF Madness... για τους φανατικούς της τεχνικής που αναζητούν ένα νήμα σκληρό το οποίο να μεταδίδει άμεσα ακόμη και το πιο ανεπαίσθητο τσίμπημα! Ένα νήμα που θα σας καταπλήξει με την αντοχή του και θα σας δώσει την ευκαιρία να αναμετρηθείτε με αντιπάλους πολύ μεγαλύτερης δυναμικότητας από τον εξοπλισμό σας... Διατίθεται σε χρώμα χρυσό-καφέ και σε διαμέτρους κατάλληλες για την τεχνική.

bushido_jigging_micro_stoixeia

Jigging, inchiku, kabura, slow pitch... τεχνικές απαιτητικές... όχι όμως για το Jigging Micro Braid! Η εκπληκτική αντοχή του σε συνδυασμό με την μικρή διάμετρο του, κάνουν το ψάρεμα εύκολο σε οποιοδήποτε βάθος. Διατίθεται σε μπλε χρώμα που προσφέρει διακριτικότητα σε μεγάλα βάθη.

bushido_pure_eging_stoixeia

To Pure Eging είναι ένα μεταξένιας υφής νήμα που έχει την ιδιότητα να βυθίζεται γρήγορα ώστε να μας δίνει καλύτερο έλεγχο της καλαμαριέρας μας. Το εκπληκτικό με αυτό το νήμα είναι η δυνατότητα που μας δίνει να στείλουμε την καλαμαριέρα μας σε μακρινές αποστάσεις! Αίσθηση, βύθιση, ρίψη, τέλειο στρώσιμο στον μηχανισμό... δηλαδή ένα νήμα για τους αγνούς λάτρεις του Eging!! Διατίθεται στο κλασσικό ιαπωνικό χρώμα νήματος για eging, το ροζ.

Για τιμές, διαθεσιμότητα και άλλες πληροφορίες, πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο :

arcofil_banner_arthro1