Στην αναζήτηση ποιοτικών προϊόντων για το eging, υπάρχουν δύο επιλογές που ακόμα δεν είναι γνωστές στις χώρα μας αλλά αξίζει τον κόπο να τους ρίξουμε μια ματιά. Μιλάμε για ένα νήμα και ένα παράμαλλο που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ψαράδες από μια νέα εταιρεία, την Bushido!

Τα δοκιμάσαμε σχεδόν ένα χρόνο και πράγματι είναι και τα δύο, επιλογές που ανεβάζουν τον πήχη στα ψαρέματα μας. Το πρώτο είναι ένα ροζ νήμα βυθιζόμενο που το όνομα του τα λέει όλα : Pure Eging!

pure_eging

pure_eging6

Υφή μεταξένια, που περνάει αθόρυβα μέσα από τους οδηγούς, μεγαλώνοντας το εύρος της ψαρεύτρας μας ενώ τυλίγεται πολύ ομοιόμορφα στο μηχανισμό μας ακόμα και αν αυτό γίνεται χωρίς... καμία αντίσταση!!

pure_eging1

Ένα ιαπωνικό νήμα που πραγματικά δεν χρειάζεται να πούμε πολλά αφού όποιος το αγγίξει, καταλαβαίνει αμέσως ότι πρόκειται για top quality προϊόν με απίστευτη απόδοση στο ψάρεμα μας.

pure_eging3

Το δεύτερο προϊόν Eging Direct είναι επίσης άκρως ενδιαφέρον και μοναδικό! Μιλάμε για ένα ροζ παράμαλλο, fluorocarbon 100% που κατά την γνώμη μου είναι εξίσου απαραίτητο και στο spinning πέρα από το eging.

eging_direct

pure_eging7

Οι ιδιότητες του είναι ότι μπορεί να μας εξασφαλίσει καλύτερη διακριτικότητα στα καθαρά νερά και σε μεγάλα βάθη. Η πρώτη ύλη είναι "made in Japan" και δεν είναι μυστικό πως γενικά το ροζ χρώμα σε παράμαλλο, χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορα ψαρέματα σε αυτήν την μακρινή χώρα της Άπω Ανατολής. Προς το παρόν διατίθεται μόνο σε 0,275 mm διάμετρο αλλά ευελπιστούμε στο μέλλον να το δούμε και σε άλλες.

pure_eging2

pure_eging4

Με τα δύο αυτά προϊόντα εξασφαλίζετε ότι έχετε τελειώσει από το θέμα νήμα και παράμαλλο και μπορείτε να ασχοληθείτε με άλλους παράγοντες που κρίνουν την επιτυχία στο eging. Δύο τίμιες προτάσεις για τα λεφτά τους όπως όλα τα προϊόντα της εταιρείας η οποία ασχολείται μόνο με το lurefishing είτε αυτό γίνεται από σκάφος, είτε από την ακτή με εξειδικευμένες προτάσεις για κάθε τεχνική.

BUSIDO_GIA_SLIDER

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε το παρακάτω σύνδεσμο που οδηγεί στον αντιπρόσωπο της εταιρείας :

arcofil_banner_arthro1